Software

 
Snelstart software

Administratie boekhouding belastingaangifte boekhouderMet het softwarepakket Snelstart houden wij uw administratie up-to-date. Met dit pakket is het mogelijk voor u om rapportages en overzichten op te vragen over een bepaalde periode. De aangiftes omzetbelasting worden met dit pakket verzonden, zodat er ook direct een ontvangstbevestiging van de belastingdienst beschikbaar is.

Van het pakket Snelstart is er voor de ondernemer een simpele versie te koop. Daarin kunt u zelf uw dagelijkse administratie bijhouden. Door middel van exportbestanden uit dit pakket kunt u de gegevens van een gekozen periode naar ons exporteren. Wij controleren en corrigeren deze bestanden voor u.

Tijdens de periode van export kunt u wel gewoon verder werken, alleen is de geŽxporteerde periode dan geblokkeerd. Hierin kunt u dan niets wijzigen. Eenmaal gecontroleerd ontvangt u het bestand terug en wordt het weer samengevoegd met uw administratie.†


Kluwer software

Administratie boekhouding apeldoorn deventer zutphen

Voor de aangifte inkomstenbelasting maken wij gebruik van een pakket van Kluwer. Dit pakket biedt als groot voordeel dat er voor het indienen van de aangifte geen DigiD-codes nodig zijn.

De aan u opgelegde aanslagen komen dan bij ons binnen. Dat maakt dat wij de aanslagen direct kunnen controleren en, als dat nodig is, direct corrigeren.